Fuktkontroller

Fuktkontroller

Att få in fukt i bostaden kan leda till både mögel, som kan göra de som vistas i bostaden sjuka, men också till framtida, dyrbara reparationer av fuktskador. För att undvika fuktskador så bör man utföra en dränering i Dalarna efter cirka 30-40 år så att både grundvatten och dagvatten rinner undan från fastigheten. Det går att upptäcka fukt i en källare genom att söka efter svarta fläckar eller färg som flagnat på väggar. Ibland uppstår även en unken doft i källaren om det finns fukt. I vissa fall kan det dock vara svårt att upptäcka fukt på egen hand och då kan man kontakta oss på Gårdsmark som utför kostnadsfria fuktkontroller i Dalarna.

 

Boka kostnadsfritt hembesök med vår fukttekniker

Om du misstänker att du har fukt hemma eller om du i förebyggande syfte vill utföra en fuktkontroll av din husgrund, kan du vända dig till oss på Gårdsmark som är specialister på dränering i Dalarna. Vi utför kostnadsfria fuktkontroller i din källare och i dina väggar. Samtidigt inspekterar vi även din husgrund och marken runt din fastighet. Därefter överlämnar vi ett protokoll med resultatet av mätningen och förslag på åtgärder. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.