Om oss på Gårdsmark

Om oss på Gårdsmark

Kul att du vill veta mer om oss på Gårdsmark. Vi har många års erfarenhet av dräneringsarbeten i Dalarna och våra medarbetare är skickliga och utbildade.

Som företag specialiserar vi oss främst på enskilt avlopp och husdräneringar för privatpersoner i Dalarna. Vi vill erbjuda våra kunder de absolut bästa förutsättningarna för en effektiv och framgångsrik dränering, och eftersträvar därför 100% nöjda kunder. 

Hur vi når 100% nöjda kunder!

För att hålla det målet erbjuder vi väl genomfört arbete - alltid i tid och till ett fast pris. Våra material är kvalitativa och godkända och som privatperson kan du få ROT-avdrag för våra arbetskostnader direkt på fakturan. Dessutom har vi branschens längsta garanti på 15år.

Vill du veta mer om oss på Gårdsmark och vår välbeprövade arbetsmodell "Gårdsmarksmetoden"? Varmt välkommen att kontakta oss!


Tjänster på Dränering Dalarna

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Boka hembesök