Markarbeten i Dalarna

Vilken funktion har en dränering vid markarbete i Dalarna?

Enkelt förklarat kan man säga att en dränering är en typ av markarbete som utförs för att leda bort fukt och vätska från huset. Varför man gör detta är för att man vill minimera risken för fukt och mögel i källaren. Det finns olika sätt att dränera sitt hus, det vanligaste metoderna är bygga ett system med dräneringsrör, optidrän eller isodrän.

Vilka förbättringar kan jag förvänta mig efter utfört markarbete?

Ganska omgående efter markarbete bör du uppleva att luftkvaliteten i dina källarutrymmen förbättrats. Inom kort bör också eventuella fuktgenomslag på väggar och golv ha dragit sig tillbaka. På sikt sparar du pengar och upplevelsen i källaren blir oftast trevligare. Om du kompletterat din dränering med en tilläggsisolering kommer temperaturen i din källare att överensstämma mer med den i resten av huset.

Vem återställer garageuppfarten efter markarbete?

Vi återställer såklart själva markarbetet men den slutgiltiga återställningen lämnas oftast över till kund. Efter ett markarbete i Dalarna av slaget dränering rekommenderar vi att du väntar åtminstone 2-3 månader innan du återställer din garageuppfart. Jorden ska sätta sig innan du återställer garageuppfarten, eller trädgården. Skälet är att jord annars riskerar att sjunka ned i dräneringen och slamma igen den.

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.