Frågor kring dränering? Kontakta oss!

Frågor kring dränering? Kontakta oss!

För oss på Gårdsmark är kunden högsta prioritet och vi alltid strävar efter ett exemplariskt kundbemötande. Vi som företag jobbar ständigt med att bli bättre inom alla aspekter av organisationen - kundsupporten är inget undantag. Läs gärna vad vår kund Mattias säger om oss:

Bra kundupplevelse rakt igenom. Seriösa, noggranna och lätta att kommunicera med, vilket varit värt mycket för oss.
-Mattias Norrman

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor kring enskilt avlopp eller husdränering i Dalarna. Du kan skriva till oss genom något av formulären på hemsidan, mejla oss på info@gardsmark.com eller ringa oss på 010 - 58 49 600.

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

 Vi eftersträvar alltid att göra våra kunder 100 % nöjda

Nedan kan ni läsa några av våra recensioner från tidigare kunder. 
I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Recension från Linus Hedman
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark