Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

När du ska installera ett enskilt avlopp finns det en hel del saker som du behöver tänka på så att du dels får det tillstånd som krävs för installationen men också att installationen blir korrekt utförd. Att installera ett enskilt avlopp är en process som börjar med att du behöver söka tillstånd för ditt nya avlopp. Det krävs också en hel del underlag för din ansökan som exempelvis information om vilket avloppssystem som du ska installera, ritningar över hur det ska installeras och som visar närliggande brunnar och i vissa fall även markprover. Du kan kontakta oss på Gårdsmark om du vill få hjälp med både ansökan och installation av ditt enskilda avlopp.

 

Anlita oss för ditt enskilda avlopp

Vi på Gårdsmark är experter på enskilt avlopp och dränering i Dalarna. Vi kan finnas med dig hela vägen, från projektering, val av avloppssystem och framtagning av underlag för din ansökan till komplett installation av ditt enskilda avlopp. Våra professionella och yrkesutbildade markarbetare innehar stor kunskap inom området och utför arbetet noggrant och utifrån rådande branschregler för ett förstklassigt resultat. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.