Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Vår största prioritering på Dränering Dalarna är att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster (enskilda avlopp och dränering) och göra dessa två riktigt bra för privatpersoner i Dalarnas län. Vi på Gårdsmark är speciellt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem med dina avlopp.
Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Har du osäkerheter kring ditt enskilda avlopp? Kontakta oss idag så kommer en yrkesman från Gårdsmark komma och kolla på det.


Vi erbjuder även dränering – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om husdräneringar.

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & Offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi er för att tillsammans komma överens om en tid. Det går också bra att ringa direkt på nr 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.