Dränering

Dränering

Har du en fastighet som är byggt på 1980-talet eller tidigare och som inte nyligen fått en ny dränering är det sannolikt dags att lägga en ny dränering för din fastighet. För att kunna leda bort dag- och grundvatten som finns i marken krävs en fungerande dränering som förhindrar vatten från att samlas vid husgrunden. Då kan det tränga in fukt i källare och i husgrunden som dels kan utvecklas till mögel, vilket kan vara ohälsosamt för de som vistas i fastigheten, men också leda till kostsamma reparationsbehov i framtiden. Du kan kontakta oss på Gårdsmark om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din dränering i Dalarna.

 

Att utföra en dränering i Dalarna

När vi på Gårdsmark genomför en dränering i Dalarna börjar vi alltid med att göra ett kostnadsfritt hembesök för att utföra en fuktmätning i din källare och för att inspektera din husgrund. Vi kontrollerar samtidigt vilka förutsättningar som föreligger för att utföra en husdränering. Därefter kan vi lämna en offert och en tidsplan för din dränering i Dalarna. Våra markarbetare är specialister på dränering och utför arbetet med godkänt material och enligt gällande branschregler vilket borgar för att du får arbetet utfört med ett perfekt resultat. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll & offert!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök! Det går också bra att ringa direkt: 010 - 58 49 600. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.